Мнения - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Мнения
Мнения Печат Е-мейл
Съдържание на статията
Мнения
Страница 2
Страница 3
Страница 4
Страница 5
Страница 6
Страница 7
Страница 8
Страница 9


Здравейте,
Пиша Ви единствено с цел да Ви изразя възхищението си. Днес прочетох и последната страница от книгата Ви "Мастиленият лабиринт" и съм дълбоко впечатлена от Вашия стил, от динамиката на повествованието и от интересната тема.
Вече бях изгубила надежда да попадна на българска книга с модерно, но не претрупано съдържание, която стегнато и завладяващо да разказва някаква история. Тогава попаднах на тази Ваша книга, която разбирам всъщност, че е поредната, затова съвсем скоро се надявам да прочета и другите ви романи.
В "Мастоленият лабиринт" ми хареса всичко. Толкова се заитригувах и запалих по тази тема, че смятам да посетя някои от местата, които описвате ... сигурна съм, че ще преживея вълнението на главната героиня :)
Имам и един въпрос. Фактите, упоменати в книгата, насочват към съществуването на тази цивилизация ... На мен обаче ми е интересно да знам дали Вие вярвате в нейното съществуване и има ли начин това все пак да се докаже?

Благодаря!

Ваша почитателка с почит : Тими :)
Теменужка Василева

Здравейте, Людмила! Мисля, че един от основните дефицити в съвременното ни общество е дефицитът на духовност и на себепознание в контекста на времето. Колко уязвими ни прави този дефицит пред разрушителната стихия на бездуховността, безпътието и безвремието... Според мен в "Анатомия на илюзиите" всеки може да открие шифъра за преодоляване на този дефицит. Това прави книгата не само увлекателна и интересна, но и стойностна и значима!

Мирослава Брегова

 Здравейте Людмила,
казвам се Ирина и съм от Пловдив.Прочетох Мастиленият лабиринт с голямо удоволствие.Посетила съм много от местата ,в които се развива действието  в книгата.Не съм обърнала внимание на много от детайлите.
Благадаря Ви за хубавия роман.Чакам с нетърпение втората част.Успех!

 Ирина Драганова

Людмила Филипова е една много талантлива писателка. Неочаквано и невероятно явление в нашето безкрайно обедняло житие. "Мастиленият лабиринт" е увлекателно и живо четиво. Сърдечни поздрави за авторката с пожелание за здраве и реализиране на мечтите.

Вергиния Гургутова


 

Новини

Людмила Филипова гостува на Факултета по журналистика и масова комуникация

В навечерието на 24 май авторката на нашумелия роман "Войната на буквите" и още 9 бестселъра ще разкаже за пътя, който книгата трябва да измине, след като бъде измислена. Людмила Филипова ще сподели личния си опит и идеите си по въпросите: Книгата като медия от гледната точка на автора; Маркетинг на нова книга; Активности в медиите, отношения с журналистите и PR на книгата; Екранизиране на книгата, връзки с филмови продуцент.

 

Продължава...
 
Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"

Издателство „Егмонт” и Людмила Филипова имат удоволствието да ви поканят на представянето на най-новата й книга ПЪТУВАНЕ ДО КРАЯ НА СВЕТА .

Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"/ Premiere of the book "A Journey to the World's End"

Заповядайте в четвъртък, 2 април, от 18.30 ч. в зала Мати (НДК, пл. „България” 1).
Ще ви очакваме!

 
Людмила Филипова е най-популярният български автор на художествена литература за 2014!

"Войната на буквите" се нареди в класацията за най-продавани книги на книжарници "Хеликон" за 2014 г. и е единствената книга от български автор в жанра художествена литература в челната десятка! Людмила Филипова продължава да е сред най-четените български автори.
В личния си Facebook профил тя благодари на своите читатели за това признание.

Продължава...