Мнения - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Мнения
Мнения Печат Е-мейл
Съдържание на статията
Мнения
Страница 2
Страница 3
Страница 4
Страница 5
Страница 6
Страница 7
Страница 8
Страница 9

ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА "ЧЕРВЕНО ЗЛАТО" НА ЛЮДМИЛА ФИЛИПОВА И АКО И ДА Е ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА ИСТИНАТА ПРОСТО "КРЕЩИ" ОТ ВСЕКИ РЕД-ГОЛЕМИТЕ СИЛИ И ПАРИТЕ ВОГЛАВЕ С ЕВРЕИТЕ СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТАТА НИ!

обичам да чета, понякога и препрочитам но за да го правя трябва да ми се струва че мога да усетя още нещо от автора, анатомия на илюзиите е роман в който колкото и пъти да го чета усещам нещо ново! Людмила Филипова е невероятна!Aнатомия на Илюзиите е просто невероятна! Научих за книгата от едно бълг.списание и реших да си я купя. Когато започнах да я чета мислех че ще е просто поредната прочетена книга, без да ме завладее особено, но... Нямам думи, книгата е просто уникална, може просто на мен да ми е въздействала така,незнам, но... аз просто я изживях! Благодаря на авторката! Пожелавам й много бъдещи успехи!


Поздравявам ви за "Стъклени съдби". Гениална е!
Докато четях се възхищавах за тънкия начин, по който сте подредила всичко.
Много неща ме накара да обмисля на ново по отношение на личния ми живот.
Здраве и късмет ти пожелавам и очаквам следващият ви шедьовър!


Здравейте Людмила,
Не съм мислила и разсъждавала  много дълго дали да Ви пиша или не - просто искам да го направя – не знам защо. Може би защото това измислено от умни и можещи хора, интернет пространство ни дава възможност да водим комуникация с хора, до които желаем да се доближим - поне виртуално; може би защото това е начин да ви изразя мнението си за това, което прочетох и нещо, което до сега не съм правила - да си призная пред непознат човек вътрешните терзания.
Вашата книга е от тези, които карат хората да се замислят над собствения си живот- дали живеят пълноценно и дали не изпускат настоящето, мислейки за бъдещето. Това е което аз си задавах като въпроси докато четях Анатомия на Илюзиите. Книгата Ви е въздействаща - това е може би най-важното за една книга. Аз лично много рядко намирам такива – не знам дали причината е в мен, но вземам книга на някой голям класик с идеята да науча нещо ценно от този велик човек и в крайна сметка не намирам нищо стойностно в нея. Може и да греша, може действителността да е преобразила нравите ни и хора като мен да не могат да оценят мислите на "големите". Това, което намирам във Вашите мисли го откривам и в себе си, вероятно не само аз, но и много други хора сте накарали с книгата си да се замислят над настоящето. Аз лично Ви обещавам на Вас и пред себе си, че ще се опитам да намаля темпото и да обърна внимание на малките и ценни моменти, които ме карат да се чувствам добре.
Вашата книга ме накара да се замисля над собствените си действия, над изминалите години, за времето на моето детство и за всичко, което съм преживяла и което съм пропуснала да изживея. Благодаря Ви. Много е важно в точният момент да срещнеш подходящите хора и да получиш нужният съвет.
Писанията ми са объркани, но и мислите ми не да по-подредени. Благодаря на случайността.


 

Новини

Людмила Филипова гостува на Факултета по журналистика и масова комуникация

В навечерието на 24 май авторката на нашумелия роман "Войната на буквите" и още 9 бестселъра ще разкаже за пътя, който книгата трябва да измине, след като бъде измислена. Людмила Филипова ще сподели личния си опит и идеите си по въпросите: Книгата като медия от гледната точка на автора; Маркетинг на нова книга; Активности в медиите, отношения с журналистите и PR на книгата; Екранизиране на книгата, връзки с филмови продуцент.

 

Продължава...
 
Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"

Издателство „Егмонт” и Людмила Филипова имат удоволствието да ви поканят на представянето на най-новата й книга ПЪТУВАНЕ ДО КРАЯ НА СВЕТА .

Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"/ Premiere of the book "A Journey to the World's End"

Заповядайте в четвъртък, 2 април, от 18.30 ч. в зала Мати (НДК, пл. „България” 1).
Ще ви очакваме!

 
Людмила Филипова е най-популярният български автор на художествена литература за 2014!

"Войната на буквите" се нареди в класацията за най-продавани книги на книжарници "Хеликон" за 2014 г. и е единствената книга от български автор в жанра художествена литература в челната десятка! Людмила Филипова продължава да е сред най-четените български автори.
В личния си Facebook профил тя благодари на своите читатели за това признание.

Продължава...