Мнения - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Мнения
Мнения Печат Е-мейл
Съдържание на статията
Мнения
Страница 2
Страница 3
Страница 4
Страница 5
Страница 6
Страница 7
Страница 8
Страница 9

Здравейте, Людмила! Пиша по повод вчерашната публикация във в. Труд за приликите на вашия роман и този на някаква авторка,за която не бях и чувала. Много преди да прочета тази статия исках да споделя с вас, че в България трудно се приемат талантливите и способни хора, особено като са млади, красива, а отгоре на това и умни. Предчувствах,че ще има нещо такова. Аз не се съмнявам,че вие изобщо може да плагиатствате. А и както там пише вашият роман е излязъл само два месеца след нейния. За вашата книга сте положили толкова труд, давате много достоверни факти и примери, за които личи,че сте се подготвяли много време. А и тези факти ги има и в други книги на различни професори,/след като запалихте интереса ми открих/,за орфизма,за писмото и т.н. А и сайта,който направихте беше върха на всичко,защото не съм чувала все още за такъв. Това е толкова информация ,която е събирана дълго време и за историите, които пресъздавате се иска много любов и талант. Но преди всичко тук те направиха реклама на другата авторка,а и искаха според мен да "оплюят" вас по някакъв начин,защото вашият роман е сензация. Все пак аз наистина ще купя и нейната книга и тогава ще ви изкажа мнението си, за да бъда по-обективна. Но не е важна толкова темата, колкото начинът по който е написана.

И въпреки всичко аз се възхищавам, че засягате такива теми от нашата,които много дълбоко трябва да заинтригуват всеки човек на земята. Мелек Изет

 Здравейте, Людмила! Току-що приключих прочита на Мастиленият лабиринт. Вие  сте просто невероятна! Няма такъв български автор, който да пише толкова увлекателно. С нетърпение очаквах поредната ви книгa, но тази надхвърли всичките ми очаквания. Въпреки,че е на историческа тема тя не ни оставя дори за миг да скучаем. И четирите ви романа са на различни теми. Но вие толкова умело преплитате реалността с художествената измислица,че просто сте уникална! Вашите романи заслужават да станат бестселъри. Вие имате огромен талант и стил, който не се среща при съвременните български автори. Вашите книги са много качествени и ни поднасят много ценни знания под формата на увлекатени и незабравими романи. С нетърпение очаквам следващата ви книга . И ви пожелавам огромни успехи, защото вие ги заслужавате!

Благодаря Ви за книгата,за целия труд и усърдие! Скоро не съм чела нещо така завладяващо като изказ и така близо до мен от  женска гледна точка.Ако можех да напиша книга тя би звучала така.Пожелавам ви здраве и с нетърпение чакам другата Ви книга! borqnа

"Zdravei Liudmila, sedem dushi sa procheli moia ekzemplyar na "Stakleni sadbi". Vsichki sa vav vaztorg! A edna ot mladite mi kolejki te sravnyava s Dan Braun, no az smiatam, che si nepovtorima!  Tova e kniga, koyato zaslujava da bade filmirana."
Dekemvri 2008

Позволете ми  да изкажа възторга си от книгите Ви. Толкова много истина, трогваща и завладяваща.  Благодаря ви!
Сега на 77г, достигнах до истини, които вие прозряхте. Надявам се, че ще продължавате да защитавате вижданията си в творчеството си и тогава, когато вече няма да ме има.
Берлин 24.10. 2008г. 

Новини

Людмила Филипова гостува на Факултета по журналистика и масова комуникация

В навечерието на 24 май авторката на нашумелия роман "Войната на буквите" и още 9 бестселъра ще разкаже за пътя, който книгата трябва да измине, след като бъде измислена. Людмила Филипова ще сподели личния си опит и идеите си по въпросите: Книгата като медия от гледната точка на автора; Маркетинг на нова книга; Активности в медиите, отношения с журналистите и PR на книгата; Екранизиране на книгата, връзки с филмови продуцент.

 

Продължава...
 
Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"

Издателство „Егмонт” и Людмила Филипова имат удоволствието да ви поканят на представянето на най-новата й книга ПЪТУВАНЕ ДО КРАЯ НА СВЕТА .

Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"/ Premiere of the book "A Journey to the World's End"

Заповядайте в четвъртък, 2 април, от 18.30 ч. в зала Мати (НДК, пл. „България” 1).
Ще ви очакваме!

 
Людмила Филипова е най-популярният български автор на художествена литература за 2014!

"Войната на буквите" се нареди в класацията за най-продавани книги на книжарници "Хеликон" за 2014 г. и е единствената книга от български автор в жанра художествена литература в челната десятка! Людмила Филипова продължава да е сред най-четените български автори.
В личния си Facebook профил тя благодари на своите читатели за това признание.

Продължава...