Людмила Филипова пише нова книга, Дойчин Боянов ще покорява непокоряваното на ледения континент - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Медии arrow Людмила Филипова пише нова книга, Дойчин Боянов ще покорява непокоряваното на ледения континент
Людмила Филипова пише нова книга, Дойчин Боянов ще покорява непокоряваното на ледения континент Печат Е-мейл

tv7.bg,

Писателката Людмила Филипова и алпинистът Дойчин Боянов заминават днес за Антарктида. Той ще се опита да покори някои от върховете на планината Тангра, привлечен от неизвестното и труднодостъпното. Тя ще прави проучвания за новата си книга. 30% от действието ще се развива именно на ледения континент.

Вижте видеото...

 
< Предишна   Следваща >

Новини

Людмила Филипова гостува на Факултета по журналистика и масова комуникация

В навечерието на 24 май авторката на нашумелия роман "Войната на буквите" и още 9 бестселъра ще разкаже за пътя, който книгата трябва да измине, след като бъде измислена. Людмила Филипова ще сподели личния си опит и идеите си по въпросите: Книгата като медия от гледната точка на автора; Маркетинг на нова книга; Активности в медиите, отношения с журналистите и PR на книгата; Екранизиране на книгата, връзки с филмови продуцент.

 

Продължава...
 
Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"

Издателство „Егмонт” и Людмила Филипова имат удоволствието да ви поканят на представянето на най-новата й книга ПЪТУВАНЕ ДО КРАЯ НА СВЕТА .

Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"/ Premiere of the book "A Journey to the World's End"

Заповядайте в четвъртък, 2 април, от 18.30 ч. в зала Мати (НДК, пл. „България” 1).
Ще ви очакваме!

 
Людмила Филипова е най-популярният български автор на художествена литература за 2014!

"Войната на буквите" се нареди в класацията за най-продавани книги на книжарници "Хеликон" за 2014 г. и е единствената книга от български автор в жанра художествена литература в челната десятка! Людмила Филипова продължава да е сред най-четените български автори.
В личния си Facebook профил тя благодари на своите читатели за това признание.

Продължава...