Премиера на "Печатна грешка" - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Новини arrow Премиера на "Печатна грешка"
Премиера на "Печатна грешка" Печат Е-мейл

IMG_0330.JPG

Американският посланик у нас Джеймс Уорлик, турският Исмаил Арамаз и алжирският Ахмед Буташ гостуваха на писателката Людмила Филипова за премиерата на новата книга в четвъртък в клуб "Ялта".

"Печатна грешка" е абсурдно сатиричен роман, който поставя на изпитание чувството за хумор на мъжете и жените. Людмила прави пробив в един уж смятан за типично мъжки жанр", похвали авторката актрисата Мартина Вачкова. Тя беше в компанията на Меглена Кунева, Петър Курумбашев, Богдан Томов, Деси Тенекеджиева, режисьорът Илиан Джевелеков, която пя на премиерата. "Ако намерите, че съдбата ви е тъжна, вероятно е или печатна грешка, или заплатата ви е смешна", пошегува се Любен Дилов-син. Повече за книгата на http://www.pechatnagreshka.com/

На премиерата бяха и някои от героите от трейлъра, в който писателката е тв репортерка - Милен Велчев, Ники Сотиров, Юлиана Дончева, Иво Андреев, Ива Дойчинова, Гери Гочева. Той скоро ще се завърти в киносалоните "Арена". Умиление предизвика появата на един от главните герои на романа - дакелът Йода. В романа стопанката му е Мая, репортерка от Щtv. A истинската му стопанка за изненада на Людмила се оказва известната репортерка Цвета Младенова от БНТ.

Людмила Филипова бе облечена във впечатляващ тоалет по дизайн на Вяра Георгиева, бутик Fede Fashion Studio. Тя е направила и костюма на авторката с който тя игреа ролата на репортерката Мая в сатиричното филмче към „Печатна грешка” виж тук: http://www.youtube.com/watch?v=G93e5flKSRw

  IMG_0374.png IMG_0352.png

 
< Предишна   Следваща >

За Людмила

Людмила Филипова е родена на 10 април 1977г (Великден). В момента изучава магистратура по астрономия и астрофизика към Физическия факултет на СУ. Участник е в три Български антарктически експедиции. Член е на Българския антарктически институт и на APECS.

През 2015г. Създава времева капсула с хиляди послания от цял свят за хората от бъдещето.

Координатор за България на Lunar Mission One – най-амбициозната международна програма за Мисия до Луната в следващите 5 години след програмата Аполо на NASA. Тя е автор на романите „Анатомия на илюзиите” (2006), „Червено злато” (2007), „Стъклени съдби” (2008), „Мастиленият лабиринт” (2009), „Антихтонът на Данте” (2010), „Аномалия” (2011), „Печатна Грешка” (2012), „Където се раждат ангелите” (2013), „Войната на буквите” (2014) и „Пътуване до Края на света” (2015), някои от които са вече превеждани и издавани в Русия, Сърбия, Гърция, Кипър и Турция. По три от романите се разработват международни филмови продукции. National Geographic засне и излъчи през 2012г документален филм с участието на Людмила Филипова по романа й „Мастиленият Лабиринт”. През 2017 г. съвместно с издателство Enthusiast Людмила Филипова издава романа „Смисълът”, който за кратко се превръща в бестселър.

Продължава...