Романът „Анатомия на илюзиите” вече има и гръцко издание - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Новини arrow Романът „Анатомия на илюзиите” вече има и гръцко издание
Романът „Анатомия на илюзиите” вече има и гръцко издание Печат Е-мейл
Empty title Романът „Анатомия на илюзиите” вече има и гръцко издание
От март 2012г романът „Анатомия на илюзиите” вече има и гръцко издание. Изключително стилно, то е дело на издателство PSICHOGIOS PUBLICATIONS, а инициативата на KALEM Agency.
Преди година романът бе публикуван и в Турция под заглавието „Стените между нас” от издателство Доган, а известната турска продуцентска компания Синеграф готви сериал по романа.
Изданието на гръцки може да бъде намерено и на сайта на издателството: http://www.psichogios.gr/site
 
 
 
 
< Предишна   Следваща >

За Людмила

Людмила Филипова е родена на 10 април 1977г (Великден). В момента изучава магистратура по астрономия и астрофизика към Физическия факултет на СУ. Участник е в три Български антарктически експедиции. Член е на Българския антарктически институт и на APECS.

През 2015г. Създава времева капсула с хиляди послания от цял свят за хората от бъдещето.

Координатор за България на Lunar Mission One – най-амбициозната международна програма за Мисия до Луната в следващите 5 години след програмата Аполо на NASA. Тя е автор на романите „Анатомия на илюзиите” (2006), „Червено злато” (2007), „Стъклени съдби” (2008), „Мастиленият лабиринт” (2009), „Антихтонът на Данте” (2010), „Аномалия” (2011), „Печатна Грешка” (2012), „Където се раждат ангелите” (2013), „Войната на буквите” (2014) и „Пътуване до Края на света” (2015), някои от които са вече превеждани и издавани в Русия, Сърбия, Гърция, Кипър и Турция. По три от романите се разработват международни филмови продукции. National Geographic засне и излъчи през 2012г документален филм с участието на Людмила Филипова по романа й „Мастиленият Лабиринт”. През 2017 г. съвместно с издателство Enthusiast Людмила Филипова издава романа „Смисълът”, който за кратко се превръща в бестселър.

Продължава...