Писателката Людмила Филипова прави предаване по Би Ти Ви - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Публикации arrow Писателката Людмила Филипова прави предаване по Би Ти Ви
Писателката Людмила Филипова прави предаване по Би Ти Ви Печат Е-мейл
Empty title Писателката Людмила Филипова прави предаване по Би Ти Ви заедно с още три известни дами - журналистката и бивша депутатка Юлияна Дончева, тв водещата Ива Дойчинова и стилистката Гери Гочева. Четирите ще водят токшоуто “Високи токчета” от 3 декември всяка събота от 17 ч. Амбицията им е да покажат от какво се вълнуват съвременните жени и как отстояват собственото си мнение. Продуцент е bTV Studios - новата марка, която представя продукциите на MediaPro Entertainment за телевизиите на bTV. Директор продукция е Мария Бонева, която през пролетта на 2010 г. направи предаване със същото име по Нова тв. В него водещи бяха 5 манекенки.
 
< Предишна   Следваща >

Новини

Людмила Филипова гостува на Факултета по журналистика и масова комуникация

В навечерието на 24 май авторката на нашумелия роман "Войната на буквите" и още 9 бестселъра ще разкаже за пътя, който книгата трябва да измине, след като бъде измислена. Людмила Филипова ще сподели личния си опит и идеите си по въпросите: Книгата като медия от гледната точка на автора; Маркетинг на нова книга; Активности в медиите, отношения с журналистите и PR на книгата; Екранизиране на книгата, връзки с филмови продуцент.

 

Продължава...
 
Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"

Издателство „Егмонт” и Людмила Филипова имат удоволствието да ви поканят на представянето на най-новата й книга ПЪТУВАНЕ ДО КРАЯ НА СВЕТА .

Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"/ Premiere of the book "A Journey to the World's End"

Заповядайте в четвъртък, 2 април, от 18.30 ч. в зала Мати (НДК, пл. „България” 1).
Ще ви очакваме!

 
Людмила Филипова е най-популярният български автор на художествена литература за 2014!

"Войната на буквите" се нареди в класацията за най-продавани книги на книжарници "Хеликон" за 2014 г. и е единствената книга от български автор в жанра художествена литература в челната десятка! Людмила Филипова продължава да е сред най-четените български автори.
В личния си Facebook профил тя благодари на своите читатели за това признание.

Продължава...