„Анатомия на илюзиите” преиздаден отново - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Новини arrow „Анатомия на илюзиите” преиздаден отново
„Анатомия на илюзиите” преиздаден отново Печат Е-мейл
Анатомия на илюзиите
Анатомия на илюзиите
След 6 преиздания и поредно изчерпване на тиража, романът на Людмила Филипова „Анатомия на илюзиите” е преиздаден отново, но този път и с няколко изненади. Историята има продължение, за което читателите му чакат от години.  Самият текст също е редактиран от автора и има няколко малки промени, които го доближават до сценария за сериал, който в момента се адаптира по романа, както и към неиздадения му първоначален вариант. Романът прави пълен разрез на българското общество по време на прехода, представяйки протичащите в него социални процеси и човешки съдби на фона на една силна любовна история. Правата за филмиране на романа са закупени от турската филмова компания Синеграф. Повече за новото издание може да научите тук
 
< Предишна   Следваща >

За Людмила

Людмила Филипова е родена на 10 април 1977г (Великден). В момента изучава магистратура по астрономия и астрофизика към Физическия факултет на СУ. Участник е в три Български антарктически експедиции. Член е на Българския антарктически институт и на APECS.

През 2015г. Създава времева капсула с хиляди послания от цял свят за хората от бъдещето.

Координатор за България на Lunar Mission One – най-амбициозната международна програма за Мисия до Луната в следващите 5 години след програмата Аполо на NASA. Тя е автор на романите „Анатомия на илюзиите” (2006), „Червено злато” (2007), „Стъклени съдби” (2008), „Мастиленият лабиринт” (2009), „Антихтонът на Данте” (2010), „Аномалия” (2011), „Печатна Грешка” (2012), „Където се раждат ангелите” (2013), „Войната на буквите” (2014) и „Пътуване до Края на света” (2015), някои от които са вече превеждани и издавани в Русия, Сърбия, Гърция, Кипър и Турция. По три от романите се разработват международни филмови продукции. National Geographic засне и излъчи през 2012г документален филм с участието на Людмила Филипова по романа й „Мастиленият Лабиринт”. През 2017 г. съвместно с издателство Enthusiast Людмила Филипова издава романа „Смисълът”, който за кратко се превръща в бестселър.

Продължава...