Медии - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Медии
Медии
Лабиринтите на един фантаст сатирик Печат Е-мейл

сп. "Forbes България", октомври 2014

Людмила Филипова пише романи по скрити от обществото теми и прилага модерни средства за комуникация с читателите, така че те да са доволни, издателите да печелят и самата тя да има стабилни приходи.

Снимки...

 
Людмила Филипова - една жена в Иран Печат Е-мейл

btv.bg, 22.09.2014

Писателката Людмила Филипова прекара 10 дни в Иран. Там тя разгледа пещерите, музеите, паметниците, мостовете, дворците, пазарите, сградите, църквите, джамиите, срещна се с телевизионни журналисти и политици.

Към видеото...

 
Людмила Филипова заминава за Иран да снима филм за жените Печат Е-мейл

24chasa.bg, 28.08.2014

Цяла седмица писателката Людмила Филипова ще носи забрадка и манта, която да покрива дрехите от главата до петите. Повод за тази промяна в облеклото е предстоящо пътуване до Иран, за което тя разказа в социалната мрежа. "Предстои да видя нов свят, но най-важното е, че отивам с оператор, за да заснема филм за живота и правата на жените там", написа Людмила Филипова в личния си профил.

Прочетете цялата статия...

 
“Войната на буквите” – новата книга на Людмила Филипова Печат Е-мейл

bnt.bg, 24.07.2014

Всички са чували за кръстоносните походи, всички са чували за героичните битки за земи, но никой не е чувал за битките за буквите. С тези въвеждащи думи Людмила Филипова представи новата си книга, бестселър в момента, “Войната на буквите” в студиото на “Денят започва с култура”.

Вижте цялото видео...

 
Още...
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 20 - 38 от 53

Новини

Людмила Филипова гостува на Факултета по журналистика и масова комуникация

В навечерието на 24 май авторката на нашумелия роман "Войната на буквите" и още 9 бестселъра ще разкаже за пътя, който книгата трябва да измине, след като бъде измислена. Людмила Филипова ще сподели личния си опит и идеите си по въпросите: Книгата като медия от гледната точка на автора; Маркетинг на нова книга; Активности в медиите, отношения с журналистите и PR на книгата; Екранизиране на книгата, връзки с филмови продуцент.

 

Продължава...
 
Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"

Издателство „Егмонт” и Людмила Филипова имат удоволствието да ви поканят на представянето на най-новата й книга ПЪТУВАНЕ ДО КРАЯ НА СВЕТА .

Премиера на книгата "Пътуване до Края на света"/ Premiere of the book "A Journey to the World's End"

Заповядайте в четвъртък, 2 април, от 18.30 ч. в зала Мати (НДК, пл. „България” 1).
Ще ви очакваме!

 
Людмила Филипова е най-популярният български автор на художествена литература за 2014!

"Войната на буквите" се нареди в класацията за най-продавани книги на книжарници "Хеликон" за 2014 г. и е единствената книга от български автор в жанра художествена литература в челната десятка! Людмила Филипова продължава да е сред най-четените български автори.
В личния си Facebook профил тя благодари на своите читатели за това признание.

Продължава...