Новини - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Новини
Новини
Людмила Филипова продаде правата за романа си „Стъклени съдби”

Людмила Филипова продаде правата за романа си „Стъклени съдби”

Есента на 2008г Людмила Филипова продаде правата за публикуването на романа си „Стъклени съдби” на едно от най-големите турски издателства Окуиянус.

Продължава...
 
Людмила Филипова представи романите си пред немска публика

Людмила Филипова представи романите си пред немска публика

На 16 септември 2008г, авторката на три романа Людмила Филипова, представи книгите си пред немска аудитория в Българския културен институт в Берлин.

Продължава...
 
Представяне на книгите в град Брезник

Представяне на книгите в град Брезник

На 19. 11. 2008г, писателката Людмила Филипова гостува на град Брезник. Тя бе поканена от градското читалище и библиотека да представи трите си книги.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 37 - 47 от 47

За Людмила

Людмила Филипова е родена на 10 април 1977г (Великден). В момента изучава магистратура по астрономия и астрофизика към Физическия факултет на СУ. Участник е в три Български антарктически експедиции. Член е на Българския антарктически институт и на APECS.

През 2015г. Създава времева капсула с хиляди послания от цял свят за хората от бъдещето.

Координатор за България на Lunar Mission One – най-амбициозната международна програма за Мисия до Луната в следващите 5 години след програмата Аполо на NASA. Тя е автор на романите „Анатомия на илюзиите” (2006), „Червено злато” (2007), „Стъклени съдби” (2008), „Мастиленият лабиринт” (2009), „Антихтонът на Данте” (2010), „Аномалия” (2011), „Печатна Грешка” (2012), „Където се раждат ангелите” (2013), „Войната на буквите” (2014) и „Пътуване до Края на света” (2015), някои от които са вече превеждани и издавани в Русия, Сърбия, Гърция, Кипър и Турция. По три от романите се разработват международни филмови продукции. National Geographic засне и излъчи през 2012г документален филм с участието на Людмила Филипова по романа й „Мастиленият Лабиринт”. През 2017 г. съвместно с издателство Enthusiast Людмила Филипова издава романа „Смисълът”, който за кратко се превръща в бестселър.

Продължава...