Новини - www.ludmilafilipova.com
Начало arrow Новини
Новини
Премиера на последния роман на Людмила Филипова - Аномалия
31 май 2011 г., София в столичния клуб Mascara Людмила Филипова представи новия си роман „Аномалия“ – съвместен проект на издателствата „Сиела“ и „Ентусиаст“. Общата маркетингова стратегия на издателствата е подкрепена от над двайсет партньори.
Продължава...
 
Романът Анатомия на Илюзиите ще бъде филмиран от Синеграф и издаден от издателство Доган в Турция

Писателката пише продължение на романа си, което до няколко месеца ще бъде издадено от “Сиела”. А турският продуцент Осман Сънав, откупил правата за филмирането на романа, има намерение да снима и двете части на историята. Засега я е нарекъл “Стените помежду ни”.

Продължава...
 
Премиера „Антихтонът на Данте”
Премиерата на най-новия роман на Людмила Филипова „Антихтонът на Данте” се състоя на 17 март в модерния софийски клуб Магнито.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 Следваща > Последна >>

Резултати 19 - 36 от 47

За Людмила

Людмила Филипова е родена на 10 април 1977г (Великден). В момента изучава магистратура по астрономия и астрофизика към Физическия факултет на СУ. Участник е в три Български антарктически експедиции. Член е на Българския антарктически институт и на APECS.

През 2015г. Създава времева капсула с хиляди послания от цял свят за хората от бъдещето.

Координатор за България на Lunar Mission One – най-амбициозната международна програма за Мисия до Луната в следващите 5 години след програмата Аполо на NASA. Тя е автор на романите „Анатомия на илюзиите” (2006), „Червено злато” (2007), „Стъклени съдби” (2008), „Мастиленият лабиринт” (2009), „Антихтонът на Данте” (2010), „Аномалия” (2011), „Печатна Грешка” (2012), „Където се раждат ангелите” (2013), „Войната на буквите” (2014) и „Пътуване до Края на света” (2015), някои от които са вече превеждани и издавани в Русия, Сърбия, Гърция, Кипър и Турция. По три от романите се разработват международни филмови продукции. National Geographic засне и излъчи през 2012г документален филм с участието на Людмила Филипова по романа й „Мастиленият Лабиринт”. През 2017 г. съвместно с издателство Enthusiast Людмила Филипова издава романа „Смисълът”, който за кратко се превръща в бестселър.

Продължава...